The Grubby Politicking - Monday Monday

Så snyggt att ha hemma

Posted Nov. 2, 2017, 10:30 a.m. By todd Tags: Inredning

Jag tycker att det är så snyggt med marmor i hemmet, det är ett naturmaterial som jag verkligen skulle vilja ha hemma. Att ha ett badrum i marmor eller ett kök det är ju så snyggt. Det finns ju många olika typer av marmor i olika färger och så vidare.
Ja det är snyggt och väldigt fint att variera dom olika färgerna så att det blir en liten mix på det hela. För mg så känns marmor mysigt och man får som en hotell känsla tycker jag. Det är lätt städat och blir som en fin detalj i sig. Som en tavla i naturmaterial, och det är en härlig känsla något lugnt över det hela.

Väldigt fint och något att skaffa hem

Ja det är något som jag hoppas kunna skaffa hem någon gång, man kan ju söka online om man vill se lite olika varianter på marmor. Då kan man söka på " skivor marmor " och så får man upp flera fina förslag på mormor som finns att köpa.
Ja jag tycker att den rosa marmorn är så fin, det är något som jag skulle vilja blanda med en grå marmor. Det tror jag gör sig väldigt fint ihop.
Ja det finns ju så otroligt mycket att välja på och det är ju så det ska va tycker jag, så att man har mycket att välja på och man hittar det som man verkligen tycker är fint och något som passar en och ens hem.
Ja om det är något som jag skulle välja om jag skulle nya diskbänk är att byta ut det till marmor, det skulle verkligen bli ett sånt lyft för hela köket det vet jag.
Får se om det blir så längre fram det kan man ju hoppas på att det blir, det är ju så fint och så tidlöst och det är ju bra.